top of page

Päiväpatikointeja - ja mitkä maisemat!


Tehtiin useampana päivänä Alppien reissulla päiväpatikkaretkiä. Kaikista haastavin tehtiin noin parissa tuhannessa metrissä ja noin 30 asteen lämpötilassa. Mentiin muksujen kanssa ensin kondolihissillä niin ylös kun päästiin ja jatkettiin siitä vuorien väliin. Alpeilla on tosi kivaa vaeltaa, kun fasiliteetit on kunnossa. Pieniä ravintoloita oli jopa vaellusreittimme varrella ja yksi hienompi keidas heti kondolihissin yläpäässä. Ennen kuin lähdettiin vaeltamaan, piti porukalla nautiskella kokikset ja bisset. Ja sitten luvattiin lapsille, että syödään jäätelöannokset paluumatkalla, jos jaksavat vaeltaa koko reitin - 12 km! Ja nehän jaksoi :)

Maisemat oli aivan mielettömät! Ja kun päästiin perille niin vastassa oli ihana lampi. Kaikki olisimme halunneet pulahtaa lampeen siinä kauheassa kuumuudessa uimaan, mutta vesi oli aivan liian kylmää. Eikä kukaan päässyt kahlausta pidemmälle :)

Täytyy kyllä suositella tätä matkakohdetta kaikille. Pienen matkan päässä on upeat maisemat, maailmalle kannattaa aina lähteä!

​

Pakko laittaa näitä kuvia tänne pian. Koska seuraava matka odottaa jo kulman takana. Parin viikon päästä kutsuu Gran Canaria ja sen lämpö - jos Luoja suo :) ​

Sitä odotellessa, sitten päivittelen taas blogin Face-sivuakin taas paremmin :)

Kuullaan,

​Venla

bottom of page