top of page

Pakkailua

Kaupunkiloma Lontooseen lähenee :)

Aika on mennyt tosi nopeasti, enkä ole paljon ehtinyt miettiä mitä kaikkea pitäisi muistaa pakkailla mukaan. Äsken rupesin pesemään pyykkiä ja perinteisesti kori oli täynnä myös puhtaita ja pestyjä mutta viikkaamattomia vaatteita. Niinpä aloitin viikkailut äitini kanssa, joka sattuu olemaan kylässä ja aloin samalla miettiä mitä kaikkia vaatteita tarvitsisimme mukaan.

Pino alkoi syntyä kuin itsestään ja tytön vaatteet on nyt kasassa. Lontooseen on luvattu 35 astetta lämmintä loppuviikoksi, joten kovin lämpimiä vaatteita ei varmaan ole syytä pakata. Taidamme reissata aika kevyesti. Mukavaa vaihtelua, koska viimeksi palatessamme Lontoosta, meillä oli yli 300 kg tavaraa mukana :)

Vähän kyllä oon jännittäen seurannut euron kurssin heikkenemistä Kreikan kriisin myötä. Hotellin hinta nousee koko ajan eikä tee paljon mieli shoppailla ennätyskorkealla punnalla. Mutta jos siellä on lämmin, niin tiedän tuhat ja yksi ihanaa juttua, mitä Lontoossa voi tehdä ilman tuhlailuakin. Niistä näette kuvia toivottavasti myöhemmin tällä viikolla :) (Pakko sanoa toivottavasti, koska pelkään aina, että joku sairastuu ennen reissua :)

Mitä viiden päivän matkalle tarvitaan mukaan?

Inskatarvikkeet:

- Käyttöinsuliinit + vara-ampullit molempia pitkää ja lyhyttä inskaa

- Sokerimittariin liuskoja - ainakin 2 pakettia (50 liuskaa/paketti)

- Ketoainemittari ja liuskoja (20 liuskaa)

- neuloja 2 pkt. (100 neulaa/paketti >> pakkaan eri laukkuihin)

- verensokeri-neularullia 2 kpl/6 neulaa per rulla

- Hoitajan kirjoittama matkatodistus

Kaikki muu:

- Vaatteet

- Henk. koht. hyg. väl.

- Adapteri

- Eurooppalaiset sairaanhoitokortit

- Vähän käteistä ja kortit

- Passit

- Lentoliput mielellään printattuna

- Laturit laitteisiin

- Tabletti

- Kylmäsäilytysvehkeet inskoille

- Päiväreppu

- Pikkueväät koneeseen

- Matkavakuutuskortit

Aina on samalla tavalla sellainen olo, et eihän me oikeasti minnekään lähdetä, mut kyllä me kohta mennään :) Tosi mukavaa mennä kaupunkiin, jossa asuttiin yli puoli vuotta. Siellä on paljon näkemistä ja tekemistä lapsiperheille. Ajatuksena on myös nähdä meidän Joonan vanhoja koulukavereita ja heidän vanhempia, sekä tietysti käydä hengailemassa meidän vanhalla asuinseudulla.

Jotenkin on niin ikävä sinne. Lupasin viedä lapset tänä kesänä Lontooseen, joten ihanaa päästä lunastamaan lupaus. Mä olen käynyt pari kertaa Lontoossa meidän muuton jälkeen, mut nyt lapsetkin pääsee muistelemaan meidän vanhoja paikkoja. Käydään Joonan koululla ja kaikkea <3 Olen tosi innoissani muksujenkin puolesta! Jee, pian me mennään :)

Venla

bottom of page